Re:Beat – savršena aplikacija za Dan zaljubljenih

Objavio u 14/02/2013 u 13:43

Na današnji dan se u svetu slavi Dan zaljubljenih, kod nas je taj praznik veoma popularan, a pošto ste svi vi koji čitate ovaj tekst zaljubljeni, evo vam jedne interesantne aplikacije koju možete iskoristiti da nekoj osobi suprotnog (ili istog) pola ulepšate dan.

Aplikacija Re:Beat koristi zadnju kameru da bi izmerila vaš puls i sve što morate da uradite jeste da stavite prst na kamericu i držite ga tako deset sekundi. Nakon toga na ekranu se pojavljuje slika pulsirajućeg srca i broj otkucaja u minutu, a telefon počinje da vibrira u ritmu vaših otkucaja srca.

Sve te informacije, uz neku od predefinisanih poruka, možete poslati voljenoj osobi, ali komentatori na Google Play Store-u kažu da za pun doživljaj osoba kojoj se šalje poruka mora imati instaliranu Re:Beat aplikaciju, u suprotnom će joj stići slika bez zvuka.

Aplikacija je besplatna i pomalo scary, a ja sam se toliko uzbudio tokom pisanja ovog teksta da mi je je puls skočio na 204 otkucaja u minutu, što možete videti na slikama!

Tags: Dan zaljubljenihljubavotkucaj srcaporukaRe:BeatRebtelsrce

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *