Read It Later sada i besplatna verzija

Objavio u 04/06/2011 u 17:17

read it later free

Posle Feedly-a, Tweetdeck-a i gMail-a, Read it Later je aplikacija koju najviše koristim na telefonu. Pisao sam i recenziju ove aplikacije koju možete pročitati ovde. Ali evo ukratko, aplikacija vam pruža mogućnost da bilo koju stranicu obeležite za kasnije čitanje, bilo to na telefonu, desktopu, laptopu, tabletu … ma bilo gde.

Ova aplikacija je do sada bila samo u verziji koja se plaća, ali je sada dostupna i u Free verziji. Ova besplatna aplikacija vam pruža sinhronizaciju sa svim uređajima, WiFi skidanje za offline čitanje, Reformatiranje za lakše čitanje, “Text View” sa mogućnošću menjanja veličine slova i noćni režim za lakše čitanje u mraku.

Apgrejd na Read it Later Pro košta ~3$ koji daje dodatne mogućnosti

Definitivno probajte ovu aplikaciju, pogotovo što sada ima i besplatnu verziju, jer ako čitate članke sa neta na telefonu, nećete se pokajati 🙂

via [ReaditLaterList.com]

Tags: čitanjeofflineread it latersinhronizacija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *