Razer Comms Android aplikacija za gejmere koja sinhronizuje SMS i pozive

Objavio u 14/12/2013 u 18:34

Razer je prilično mlada kompanija (sa prilično mladim CEO) koja pravi periferne uređaje za gejming. Kompanija se pored hardvera, sada bacila i na softver. Kreirali su Synapse softver koji sinhronizuje periferije i makroe na sve računare. Trebalo im je dosta da ovaj softver dovedu u stabilno stanje, ali kompanija je iskoristila ovu ekspertizu kako bi napravila Razer Comms.

Razer Comms je softver za komunikaciju. Skype je veoma zahtevan po pitanju resursa, a ostali servisi mogu praviti probleme tokom igranja. Tu Razer Comms stupa na snagu. Planira da reši ovo tako što nije zahtevan, ima malu latenciju i integriše se u neke igre poput League of Legends.

Nova Razer Comms aplikacija za Android može da šalje poruke i zove ljude sa vaše Comms liste prijatelja, bilo da su oni na PCu ili Android uređaju. Ali najbolje od svega, ova aplikacija preusmerava pozive i SMS na vaš PC, tako da možete da šaljete i primate tekstualne poruke i pozive u toku igre na vašem računaru. Tako da više ne morate da kucate AFK dok igrate igru, a telefon vam zvoni 😀

Jako kul aplikacija za gejmere. Čak i ako vaši prijatelji nemaju Razer Comms, SMS i pozivi koji su integrisani u softver mogu da vas ohrabre da je koristite. Pogledajte video ispod koji dosta govori kako aplikacija funkcioniše, iako je pomalo jeftin 🙂 ali zabavan.

Razer Comms - Gaming Messenger
Razer Comms - Gaming Messenger
Developer: Razer
Price: Free

Link do aplikacije za Windows

via [Razer Comms i AndroidAndMe]

Tags: AndroidaplikacijaigrekomunikacijaRazer CommsSkypewindows

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *