Random Number Generator – aplikacija za nasumično generisanje brojeva

Objavio u 23/12/2013 u 7:03

Random-Number-Generator

Da li ste nekad došli u situaciju da vam je potreban nasumično generisan broj u određenom rasponu brojeva? Nije ni meni, međutim učiteljima, nastavnicima i profesorima je sigurno dobrodošao!

Aplikacija Random Number Generator radi posao iz svog naslova – nasumično generiše brojeve u određenom rasponu. Možete odabrati tri parametra:

  • početni broj (maksimalno 1073741823)
  • krajnji broj (minimalno -1073741822)
  • ponavljanje brojeva

Tu je i mogućnost pregleda generisanih brojeva, opcija dodavanje brojeva koji će biti ignorisani i naravno neizbežno Share dugme koje je postalo hit poslednjih godina.

Random Number Generator ima jednostavan i lep korisnički intefejs koji je prijatan za oko. Tu je i Paid verzija koja otključava opcije decimala i isključivanja reklama.

Random Numbers Generator
Random Numbers Generator
Developer: Skytrait Mobile
Price: Free+
Tags: generisanje brojevanasumičnoRandom Number Generator

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *