Pinterest stigao na Android

Objavio u 15/08/2012 u 14:00

Pinterest je društvena mreža koju su dame odmah zavolele i prisvojile za sebe. Nakon dugog čekanja, konačno je objavljena i Android aplikacija tako da sada uvek možete biti u toku sa dešavanjima na ovoj mreži.

Ukoliko koristite Pinterest, aplikacija vam pruža iste mogućnosti kao i web sajt. Možete dodavati svoje pinove, praviti table i repinovati druge pinove. Takođe možete proveriti šta su novo zakačili ljudi koje pratite, možete pronaći nove zanimljive ljude, table i pinove, komentarisati i deliti sadržaj. Na raspolaganju vam je i pretraga kao i sadržaj podeljen po kategorijama. Opcija Create Pin nudi dve mogućnosti, upload slike koju ćete napraviti vašom kamerom ili upload slike iz galerije.

Ono što Pinterest čini veoma interesantnom mrežom jeste mogućnost da bilo koju sliku ili video sa web stranice sačuvate na svojim tablama. Ova funkcija je zadržana tako da sada, u dobro poznatom share meniju, imate opciju “Create Pin”. Kada kliknete na “Create Pin”, aplikacija će automatski pronaći sve slike sa stranice, a na vama je da odabere onu koju želite da sačuvate i podelite na Pinterestu.

Što se tiče dizajna, aplikaciju krasi lep i pregledan interfejs obogaćen animacijama. Na više mesta se nalaze i tabovi kroz koje se možete kretati koristeći swype poteze. Dizajn je jednsotavan i pregledan, a aplikacija radi veoma brzo, što opet može da zavisi od vaše internet konekcije i količine sadržaja koji se učitava.

Preporučujemo pripadnicama nežnijeg i lepšeg pola da isprobaju Pinterest aplikaciju. Što se muškog pola, može se i za nas naći svašta zanimljivo, ukoliko istrpite poneku cipelicu i venčanicu. 🙂

Pinterest
Pinterest
Developer: Pinterest
Price: Free
Tags: Androidaplikacijadruštvenamrežapinpinovanjepinterestsocial

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *