Oficijelna aplikacije Formule 1 stiže prvo na Android

Objavio u 20/03/2011 u 9:30

formula 1 androidNa žalost još uvek je normalno da vidimo da se aplikacije prvo pojave za iOS, pa se onda pojave za Android. Ali to nije slučaj sa Formulom 1, koja je napravila promenu na svom sajtu.

Popularna trka Formule 1 priprema Android aplikaciju sa push notifikacijama za start dolazeće sezone. Aplikaciju razvijaju u saradnji sa Vodafonom i imaće “live podatke direktno na vašem telefonu sa svake sesije Grand Prix vikenda”. Moraćete biti registrovani na Formula1.com da bi ste koristili ovu funkciju.

Takođe će imati podatke o vremenskim uslovima i stazi, tekstualnim komentarima i rezultatima svake trke u sezoni, kalendar i pozicije bolida. Praktično, sve što je jednom F1 fanu potrebno.

Nije preciziran datum izlaska, ali očekujte aplikaciju uskoro, pošto Quantas Australian Grand Prix je zakazan za 25-27 mart u Melburnu. F1 kaže da će app za iOS i ostale platforme stići kasnije.

[via Formula 1]

Tags: aplikacijaformula f1podacitrkevremenska prognoza

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *