Novi Hangouts sa SMS podrškom [preuzmite odmah]

Objavio u 01/11/2013 u 9:29

Juče je prikazan Nexus 5 sa novim Android 4.4 KitKat operativnim sistemom sa gomilom poboljšanja, među kojima se nalazi i nova Hanoguts aplikacija.

Hanoguts 2.0 sada ima mogućnost slanja SMS poruka uključivanjem opcije SMS u podešavanjima. Prilikom slanja SMS poruke klikom na ime osobe kojoj šaljete poruku birate da li ćete joj slati SMS ili Hangouts poruku. Podešavanja SMS-a su otprilike identična kao i klasična SMS podešavanja na AOSP Androidu. Druga novost je mogućnost slanja lokacije unutar Hangouts aplikacije koja se prikazuje u vidu slike, dok se klikom na sliku otvara aplikacija Google Maps. Ikonica za ovu funkciju se nalazi odmah pored ikonice za slanje poruka.

Hanouts-2.1

Sada je moguće odabrati i prikazivanje sa kog uređaja se šalju poruke (telefon, tablet ili komp), kao i prikazivanje vašeg raspoloženja u vidu ikonice – klasična statusna ikonica. Dodata je i mogućnost prikazivanja da je razgovor ili video razgovor u toku kada vas neko zove.

Hanoguts 2

Hangouts 2 će u narednim danima/nedeljama stići kao redovan apdejt preko Google Play prodavnice, a za nestrpljive sa Android 2.3+ smo nabavili aplikaciju, tako da je mogu instalirati odmah! Link za preuzimanje je ispod.

Link za preuzimanje.

Tags: Android 4.4Hangouts 2.0KitKatnovi Hangoutssms

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • zasto bre ovo zovete android prodavnica kad VEC GODINAMA NA NJOJ NE MOZEMO NISTA DA KUPIMO….S R A M O T AAAAAAAA!!!!!!!!!

    • Zato sto u svom imenu ima reč “store” koja u prevodu znači prodavnica. Ja se slažem sa tobom, ali nije do nas, ni do Google-a, već do naših političara i banaka …

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *