Novi DropBox beta donosi unapređen interfejs, favorite i aploud u pozadini

Objavio u 16/10/2011 u 18:55

Dropbox je jedan od najboljih servisa za čuvanje i razmenu podataka, lično smatram da je i najbolji. Još davnih dana sam se prijavio za beta program i redovno primam beta verzije njihove aplikacije preko mail-a. Juče sam dobio jedan ovakav mail. Nova beta verzija ima kompletno redizajniran interfejs koji je mnogo intuitivniji i pruža mnogo lakši pristup fajlovima.

 

 

Pored raznih popravki, nova beta uključuje i postavljanje omiljenih fajlova za bržu navigaciju, što je dosta korisno ako imate dosta foldera i fajlova, a ekrani na telefonima su ipak mali da bi sve to bilo lepo pregledno. Sada je dostupan i dugo očekivani bulk aploud za velik broj fotografija i vdeo fajlova, takođe je moguće preimenovati fajlove i foldere, aploud i export na lokalni drajv (interna memorija ili SD kartica).

U novom redefinisanom interfejsu sada postoji i tzv. “gallery view” za brzo pregledanje multimedijalnog sadržaja i ikona pored fajla koja vam pruža brz pristup svim opcijama vezanim za fajlove. Sa ovim novim unapređenjima, Dropbox za Android izgleda mnoogo dobro, i ako ste Dropbox korisnik, nema razloga da ne probate ovu novu beta verziju, koju možete naći na njihovom forumu.

Tags: betaDropboxinterfejsuiUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *