Neočekivani popust na Android Marketu

Objavio u 06/12/2011 u 17:25

Od jutros se nešto čudno dešava na Android Marketu. Nekoliko veoma popularnih aplikacija i igara je od jednom postala dostupna za 10 američkih centi. Nigde nema naznaka da se radi o nekom popustu, tako da je možda bag u pitanju. Evo i liste poznatih aplikacija na “popustu”:

Great Little War Game
Great Little War Game
Paper Camera
Paper Camera
Developer: JFDP Labs
Price: Free
Fieldrunners HD
Fieldrunners HD
Price: $1.99
Microsoft SwiftKey AI Keyboard
Microsoft SwiftKey AI Keyboard
Minecraft
Minecraft
Developer: Mojang
Price: $6.99

Možda ima još aplikacija na popustu, ako ih nađete, slobodno ostavite u komentarima. Kao što rekoh, ne znamo jel u pitanju bag ili stvarni popust, ali definitivno vredi skidati ove aplikacije za samo $0.10 🙂 Pa navali narode!

[via AndroidCentral]

Tags: AndroidaplikacijeAsphalt 6Endomodo Sports Tracker ProFieldrunners HDGreat Little War GamemarketMinecraftPaper CameraPopustSketchBook MobileSound Houndswiftkey

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

9 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *