MIUI podigao HTC Sense Lockscreen na novi nivo

Objavio u 19/06/2011 u 21:30

unlock screens

Iako postoji gomila ljudi koja nije previše oduševljena novim HTC Sensom 3.0, verujem da većina nalazi HTC-ov novi lockscreen veoma korisnim. HTC Sensation i HTC Flyer (i dosta Custom ROM-om za druge HTC uređaje) ima mogućnost da direktno sa lockscreen-a pokrene najbitnije aplikacije, dobije poslednje informacije sa društvenih mreža, poslednje slike iz albuma, vremensku prognozu itd. Ali HTC nije prvi koji je doneo ovu mogućnost u Android svet. MIUI je ovu funkcionalnost imao već duže vreme, a uskoro će izbaciti novu verziju sa više UI varijacija.

Sledeći MIUI apdejt (planiran za kraj ove nedelje) će uključiti nove stilove lockscreen-a koje će developeri tema moći da kastomiziraju sa svojim grafičkim rešenjima. Još uvek nije izbačena nikakva dokumentacija, Čak se ne zna ni da li će aplikacije moći da se menjaju, ili će korisnici biti prinuđeni na ono što im se ponudi.

U svakom slučaju, biće ovde razvoja to sam siguran 😉 Nadam se samo da će ostali proizvođači uvideti potencijal lockscreen-a, i koliko tu još može da se dodaje i menja. Na Android marketu postoji dosta rešenja za ove ekrane, poput WidgetLocker-a i sl. Pa, koje aplikacije koristite i da li ih koristite da obogatite vaše ekrane za zaključavanje?

Tags: htclockscreenMIUIWidgetLocker

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *