Microsoft izbacio Outlook za Android Preview verziju

Objavio u 29/01/2015 u 17:29

Microsoft je izbacio preview verziju Outlook aplikacije za Android, tako da sada imaju kompletno Office rešenje na Google-ovom mobilnom operativnom sistemu. Iako je Outlook još uvek u test verziji, u potpunosti je funkcionalan. Tako da ako volite da šaljete J umesto smajlija, obrnuti reply i ostale gluposti koje Outlook za desktop radi, eto prilike da upotpunite vaš sadistički arsenal.

Outlook je besplatan kako za vlasnike telefona, tako i za vlasnike tableta. Novi Outlook Preview za Android pruža kompletno email iskustvo sa funkcionalnošću kalendara. U videu ispod možete videti kako to izgleda:

Novi Outlook ima i novi opcije koje razdvajaju inbox u dve sekcije – fokusirane mejlove i druge. Mejlovi koje aplikacija detektuje kao “važne” automatski prebacuje u “fokusirani” tab. Slično kao što Gmail radi sa Important, dok su ostale poruke dostupne iz drugog taba. Sve je automatizovano i ukoliko vi ručno prebacujete mejlove iz jednog u drugi tab, pomoći ćete Outlook aplikaciji da nauči šta vam je važno a šta nije.

Ostale funkcionalnosti koje nudi Outlook Preview:

  • Prilagodivi svajp gestovi (swipe gestures) za arhiviranje i upravljanje mejlovima
  • Schedule Email opcija uklanja privremeno mejl iz inbox-a i vraća ih u definisano vreme
  • Prediktivna pretraga mejlova, ljudi i fajlova
  • Integracija sa kalendarom
  • Dizajnirana u Android stilu

Sve opcije su dostupne i možete ih odmah početi koristiti, bez obzira na to koji mejl servis koristite.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook

I, jel ste u ovom slučaju sadista il’ žrtva sadizma? Jel volite Outlook? Kako vam se čini ova aplikacija?

Tags: CalendaremailfocusedinboxkalendarmicrosoftOutlookOutlook za Android

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *