Luda Slice tastatura

Objavila u 07/12/2012 u 12:01

slice keyboardObično korisnici Android telefona vole da koriste alternativne tastature, pa su tako najpoznatije Swype i Swiftkey tastature najčešća zamena za standardnu Android tastaturu. Danas i proizvođači telefona i tableta rade na softverskim poboljšanjima tastatura. Tako tastatura koja nam savršeno odgovara na telefonu nam ne odgovara na tabletu gde imamo veću površinu.

Tableti i nisu postali toliko značajno popularni i nezamenljivi baš zbog težeg kucanja po virtuelnoj tastaturi u odnosu na fizičku tastaturu na računaru. Tako da ovde i dalje ima prostora za idelno rešenje, za poboljšanje i napredak. Stoga s vremena na vreme se pojavi potpuno novi koncept tastature od onog na koji smo navikli. Vrlo je teško prihvatiti novi koncept kada ste navikli na nešto pre toga. Mislim da ove nove koncepte mogu da prihvate “Open Mind” ljudi koji bi se potrudili da nauče da je koriste i deca koja odrastaju sa touchscreen tehnologijom.

Na Play Store-u se pojavila ova zaista luda tastatura koja predstavlja potpuno drugačiji koncept kucanja na tabletima. Mislim da koncept nije komplikovan i da tastatura može uspešno da se koristi.

 

Tags: alternativademofizičkakonceptkucanjenavikarešenjeslicetastaturavirtuelna

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *