LogiType nova tastatura za tablete

Objavila u 09/05/2012 u 19:19

LogitypeLogitype je nova tastatura za tablete za koju njeni tvorci tvrde da donosi pravo kucanje na Android tabletima. Takođe tvrde da ova tastatura omogućuje brzo kucanje kao na laptop-u jer tasteri mogu da se prilagode vašem položaju i veličini ruku. Pored toga, može da se podešava i veličina samih tastera.

Nemam tablet da je isprobam ali čim budem imala priliku, istestiraću je. Ako vi jeste, javite u komentarima da li je ova tastatura zaista dobra kao što zvuči. Po komentarima na Play Store-u vidim da ljudi traže još dodatnih podešavanja tastature, pa ukoliko se popularizuje, sigurno će biti i dodate još mnoge opcije.

Meni simpatično izgleda na slikama pa sam zato odabrala da je ukratko predstavim.

Tags: kucanjeprilagodljivoprirodnotablettastatura

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Testirao sam tastaturu kao i mnoge druge samo je na prvi pogled interesantna i mnogo je tesko (barem meni) kucati putem nje sa tabletom od 10.1” u vazduhu kako ga ja uglavnom i drzim tako da ostajem na tastaturu Go Keyboard jer zbog dodatka pad u landscape modu moze da se postavi u velicini bas za moj tabelt i olaksava mi kucanje i to samo palcima…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *