LinkedIn aplikacija u beta fazi

Objavila u 17/12/2010 u 12:32

LinkedIn Android aplikacijaLinkedIn socijalna mreža je orijentisana ka profesionalnom povezivanju njenih korisnika i starija je od Facebooka. U poslednjih 6 meseci mi se čini da se ekipa sa LinkedIn-a baš trudi da popularizuje njihovu mrežu, pa je ponovo i kod nas postala aktuelna iako su mnogi imali svoje profile na ovoj mreži odavno. Sada se pojavila i aplikacija za Android koja je trenutno markirana kao beta verzija i namenjena je telefonima koje pogoni Android verzija 2.1 i veća. Trenutno ova verzija aplikacije omogućava da vidite apdejte konekcija, da pretražujete ljude, odgovorite na pozive na događaje i ostanete u kontaktu sa ljudima koji vam znače ili će vam možda značiti u građenju karijere.

Aplikaciju nećete naći na Android Marketu, nego ako već imate profil na LinkedIn, onda je dovoljno da odete na ovaj link i da se učlanite u grupu gde dalje imate instrukcije za skidanje aplikacije.

via LinkedIn

Tags: aplikacijabetafacebookkarijeralinkedinpovezivanjesocijalna mreža

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *