LG widget za vremensku prognozu za sve

Objavio u 02/02/2011 u 18:51

LG Weather WidgetAko ste videli u promocijama LG-ev novi widget za vremensku prognozu koji dolazi sa LG Optimus 2X telefonom, verovatno ste pomislili da će biti dostupan i za vaš telefon. Zahvaljujući Sony_Ericsson_X10 članu sa XDA foruma, sada svi mogu da ga instaliraju. Tačnije, on je našao da je deo Today Briefing widget-a i ovaj widget, barem deo koji liči na njega, a nalazi se u delovima Optimus 2X ROMa. Kako bi još bolje izgledao, widget je modifikovan kako bi se izbacila crna pozadina, ako to želite, tako da probajte obe verzije. Na slici iznad se vidi modifikovana verzija.

Instalacija je veoma laka, skinite aplikaciju i instalirajte je. Ali, uvek postoji ali. Widget će zauzeti ceo ekran, sem ako ne koristite neki od pokretača (launcher-a) koji dozvoljavaju menjanje veličine widget-a.

Za download posetite ovaj post na XDA.

Tags: LGOptimus 2XPortvremenska prognozaweatherwidget

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *