LG-ev Optimus Home Launcher portovan

Objavio u 09/09/2010 u 6:25

LG Optimus LauncherEkipa sa XDA-Developer foruma je uspešno portovala LG-ev Optimus Launcher za sve Android platforme.

Gotovo svi proizvođači Android telefona se trude da se razlikuju od konkurencije time što će prilagoditi Androidov osnovni vanilla interfejs, do određene mere. Samsung ima TouchWiz, HTS koristi Sense, Motorola MotoBlur itd. Većina app drawer-a (ladli za aplikacije) je uglavnom izgledala slično do sada, iako je TouchWiz koristio horizontalno, umesto vertikalnog skrolovanja i dozvoljavao promenu mesta ikona.

LG je primenio drugačiji i mnogo organizovaniji pristup problemu. Aplikacije su organizovane u četiri kategorije: Komunikacija, Multimedija, Aplikacije i Downloads. Nove kategorije je moguće dodati, postojeće je moguće preimenovati, a ikone sortirati. Optimus Home Launcher takođe, za razliku od drugih, pruža mogućnost dodavanja ikona u sam dock.

Port verzija još uvek ima problema sa stabilnošću, ali je dokumentovano da radi na HTC Incredible, Samsung Galaxy S i HTC Desire telefonima. Oni koji su zainteresovani za ovaj projekat mogu posetiti XDA temu

Dots On Top

Dock on bottom

Tags: LauncherLGOptimusPortXDA

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *