Justin.tv je od sad dostupan Android korisnicima

Objavio u 02/09/2010 u 5:57

Justin.tv za Android

Za Justin.tv sam prvi put čuo kad sam instalirao Boxee, pošto je bio ponuđen kao jedna od opcija za live streaming. Mogu reći da servis nije loš, čak se mogu naći i neke kvalitetnije serije, kao što je “That 70’s show” – vesele 70-te, i to besplatno.

Od danas je ovaj servis dostupan i na Android platformi. Potrebna verzija Androida je 1.6 ili više, što je retko za videti ovih dana, i radi i preko 3G i preko WiFi konekcije. Ali obratite pažnju da ovaj servis troši jako puno protoka, tako da nije preporučljivo koristiti ga preko 3G mreže, bar dok ne budemo imali mogućnost flat paketa.

Ono što kažu u Justin.tv-u za svoju aplikaciju, da je izdvaja od drugih, jeste da troši mnogo manje baterije. Možete snimati u portrait i landscape modu, a bitrate se automatski prilagođava brzini vaše konekcije. Aplikaciju možete skinuti skeniranje bar koda na zvaničnom sajtu, ili možete ukucati Justin.tv u marketu, i instalirati je. Aplikacija je potpuno besplatna, tako da … ko voli ne izvoli.

Tags: justin.tvLivestream

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share