iDisplay – povećajte vaš desktop ekran

Objavio u 03/03/2011 u 17:03

iDisplay cover

Još od kako su mi crkla oba CRT monitora, pokušavam da proširim radnu površinu ekrana na jeftin način. Uspevao sam da laptop spojim da mi služi kao drugi monitor, ali na žalost više ni on nije deo mog arsenala. Kada sam video iDisplay shvatio sam da postoji šansa da dodam još koji piksel mojoj radnoj površini.

iDisplay će vaš telefon ili tablet pretvoriti u dodatni monitor, i samim tim povećati radnu površinu. Aplikacija košta ~5$ u Android Marketu. I potrebno je instalirati kako Android aplikaciju, tako i aplikaciju za desktop, koja će instalirati drajvere za emulaciju monitora. U podešavanjima ekrana možete promeniti poziciju vašeg novog monitora, a prozore ili bilo koji sadržaj je dovoljno prevući na “novi ekran”. Možda telefoni imaju mali ekran i neće puno pomoći, ali ako imate tablet sa Android platformom, površina vašeg ekrana se može dosta povećati.

iDisplay
iDisplay
Developer: SHAPE GmbH
Price: $17.99

Ako imate dock za telefon, možete ga staviti pored monitora, i telefon koristiti za npr. paletu alata iz fotošopa 😉

Tags: aplikacijaekranmonitorpikseliradna povrsinatablet
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share