ICS (PhoenixLauncher) launcher za Gingerbread i ICS

Objavio u 12/03/2012 u 14:20

Ovo je pre svega interesantna aplikacija za sve one koji žele da probaju ukus Ice Cream Sandwich-a, a imaju Gingerbread, a i za one koji imaju ICS.

PhoenixLauncher je kopija Ice Cream Sadwich launcher-a Android 2.3 koja odgovara skoro svim rezolucijama na Android uređajima – LDPI, MDPI i HDPI. Aplikacija je namenjena za korišćenje na rutovanim uređajima, ali nije neophodno.

Besplatna verzija nudi delić ICS iskustva, a u punoj verzija dobijate dodatne mogućnosti kao što su menjanje broja home ekrana, 9 različitih dockbar menija i još neke detalje, a planira se dodavanje opcija kao što su menjanje ikonica u dock-u, neograničeno skrolovanje home ekrana, razne animacije, LDPI i X-HDPI rezolucije, podrška za tablete…

Korisnicima ICS-a ne preporučujem ovaj launcher jer ima boljih, a Gingerbreadašima savetujem neka probaju.

Tags: Ice Cream SandwichICSlančerPhoenix Laucher

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *