Ice Cream Sandwich tema za Theme Chooser

Objavio u 02/11/2011 u 16:50

ICS Theme Chooser Screenshot 001Kada je Google konačno najavio Ice Cream Sandwich svetu, svi smo mogli da pretpostavimo da će biti izbačena gomila tema koja pokušava da oponaša izgled nove verzije našeg omiljenog operativnog sistema.

Zahvaljujući developerima, sada imamo CM7 temu koja će vam dati sva estetska poliranja ICSa na vašem trenutnom ne-ICS telefonu. Napravio ju je isti developer koji je napravio Tangerine, Arctic Green i druge kvalitetne teme. Ice Cream Sandwich CM7 tema je najbolja među temama koje pokušavaju da vam dočaraju izgled novog sistema, kako po pitanju izgleda, tako i po funkcionalnosti (gotovo da je sve pokriveno).

Za početnike, sve sistemske aplikacije koje znamo su sada dobile nove ikone koje će se uklapati sa novi dizajnom Ice Cream Sandwich-a. Uključujući Calendar, Camera, Gmail …

Notifikacioni bar i ikone u njemu su sada u TRON fazonu, tako da su sada sve u plavoj boji, kao i sav tekst koji se nalazi u ovom baru.

Tekst u notifikacijama je beo, dobrog kontrasta i čitak. Umesto dugmeta “Clear” sada je tu samo plavi X, ali svi znamo čemu služi 🙂 A meni se lično više sviđa nego ono glomazno dugme.

Dialer je sada sa Roboto Light fontom i izgleda mnogo bolje. Brojevi su plavi, dok su slova siva, sve je lepo upakovano.

Ček boksovi u menijima su takođe sada plavi, sa blagim sjajem. Sve je zapravo zaplavljeno, pa i onaj odsjaj kada dođete do kraja liste.

Za sve koji kao ni ja ne mogu da dočekaju da konačno dobijemo ICS na našim telefonima, eto prilike da osetite bar malo ukusa tog sladoled sendviča. Tema je besplatna i možete je skinuti sa marketa.

Ice Cream Sandwich CM7 Theme
Ice Cream Sandwich CM7 Theme
Tags: CM7Ice Cream SandwichICStemaTheme Chooser

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *