HTC Zoe uskoro i na neHTC Android uređajima

Objavio u 13/08/2014 u 0:44

Nema sumnje da je HTCov softverski tim sačinjen od talentovanih ljudi koji kreiraju prelepo dizajniran softver za njihove Android uređaje, kao i neke veoma korisne aplikacije i servise. Pored proizvodnje telefona, izgleda da je u mobilnoj industriji budućnost i u samom softveru.

HTC Creative Labs je odlučio da kreira aplikacija za sve, ne samo za HTC uređaje. Zoe aplikacija će krajem ove nedelje biti dostupna za sve korisnike. Za one koji nisu upoznati sa HTC uređajima, Zoe je HTCova aplikacija koja kreira kratke video sekvence od postojećih video klipova i fotografija. Goldie je o Zoe funkcionalnosti već pisala, pa ako vas zanima, možete pročitati i njen tekst.

Zoe je od ovog teksta narastao u ne samo aplikaciju za kreiranje videa, već u pravi Social Hub gde ostali prijatelji koji imaju Zoe aplikaciju mogu da učestvuju u kreiranju Zoe videa.

Kako će Zoe da krene na svim uređajima kao beta, očekujte da se prvo pojavi na flagship uređajima, a kasnije i na ostalim.

Zoe je izgleda samo početak, HTC je najavio da će mnoge svoje aplikacije koje su do sada bile ekskluzivne za HTC uređaje biti predstavljene van HTC ekosistema.

Zoe
Zoe
Developer: HTC Creative Labs
Price: Free
Tags: AndroidBesplatnohtcPlay Storeza sveZoe

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *