HTC daje 5GB u Dropboxu

Objavila u 22/09/2011 u 19:35

Dropbox tour

Već nekih godinu i po dana koristim Dropbox i ne znam sada kako bih bez njega. Kada bi mi oduzeli Dropbox na koji sam nenormalno navučena, morala bih pod hitno da nađem sličan i tako dobar servis. Za one koji ne znaju, Dropbox je servis koji vam prilikom registracije daje 2GB prostora za vaše podatke i omogućava vam sinhronizaciju podataka između računara i mobilnih uređaja. U decembru prošle godine sam napisala i recenziju za Dropbox Android aplikaciju i možete je videti na linku.

Glavna vest je da su HTC i Dropbox sada partneri i predstavljaju servis “file anywhere” koji će biti prisutan preinstalirano na svim novim HTC uređajima (onim koji će tek izaći). Korišćenjem ovog servisa na HTC uređaju, registracijom dobijate u startu ne 2 GB prostora, nego još dodatnih 3 GB koje bi inače morali da doplatite. Verovatno će i stariji korisnici Dropbox-a kupovinom novog HTC uređaja dobiti dodatnih 3GB. Nema naznaka da li će HTC-ovi modeli koji su već dostupni na tržištu naknadno dobiti ovaj servis. Ovo je zaista fin marketinški potez HTC-a i Dropbox je dobio finu nagradu za njihov dosadašnji trud.

Ja trenutno imam svega nekih 4GB prostora jer se nisam mnogo trudila da poturam moj link za registraciju novih korisnika, ali ću zato sad to uraditi. 😉 Ako želite da se registrujte i dobijete 2GB prostora, ajde idite preko mog linka jer ja dobijam dodatnih 250 MB http://db.tt/lj6c1ng i Hvaaaala! 🙂

Tags: cloudcuvanje podatakaDropboxgigabajtihtcprostorsinhronizacija

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

9 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *