HTC daje 5GB u Dropboxu

Objavila u 22/09/2011 u 19:35

Dropbox tour

Već nekih godinu i po dana koristim Dropbox i ne znam sada kako bih bez njega. Kada bi mi oduzeli Dropbox na koji sam nenormalno navučena, morala bih pod hitno da nađem sličan i tako dobar servis. Za one koji ne znaju, Dropbox je servis koji vam prilikom registracije daje 2GB prostora za vaše podatke i omogućava vam sinhronizaciju podataka između računara i mobilnih uređaja. U decembru prošle godine sam napisala i recenziju za Dropbox Android aplikaciju i možete je videti na linku.

Glavna vest je da su HTC i Dropbox sada partneri i predstavljaju servis “file anywhere” koji će biti prisutan preinstalirano na svim novim HTC uređajima (onim koji će tek izaći). Korišćenjem ovog servisa na HTC uređaju, registracijom dobijate u startu ne 2 GB prostora, nego još dodatnih 3 GB koje bi inače morali da doplatite. Verovatno će i stariji korisnici Dropbox-a kupovinom novog HTC uređaja dobiti dodatnih 3GB. Nema naznaka da li će HTC-ovi modeli koji su već dostupni na tržištu naknadno dobiti ovaj servis. Ovo je zaista fin marketinški potez HTC-a i Dropbox je dobio finu nagradu za njihov dosadašnji trud.

Ja trenutno imam svega nekih 4GB prostora jer se nisam mnogo trudila da poturam moj link za registraciju novih korisnika, ali ću zato sad to uraditi. 😉 Ako želite da se registrujte i dobijete 2GB prostora, ajde idite preko mog linka jer ja dobijam dodatnih 250 MB http://db.tt/lj6c1ng i Hvaaaala! 🙂

Tags: cloudcuvanje podatakaDropboxgigabajtihtcprostorsinhronizacija

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

9 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Drugari, moram da dopunim ovu vest jer sam upravo saznala i potvrdila… Dodatnih 3GB dobijaju novi korisnici HTC-ovih uredjaja koji imaju Sense 3.5 verziju.

  Kolega eboye je instalirao custom ROM na njegovom HTC Desire HD-u sa Sense 3.5 i dobio je dodatnih 3GB prostora na Dropboxu. Tako da svi koji imate dobre telefone i postoji Custom ROM sa Sense 3.5 za njega mozete fleshovanjem dobiti 3GB.

 • Drugari, sada imam 6GB sto znaci da se registrovalo vas osmoro, hvala svima, sad vise ne kuburim sa manjkom prostora 🙂 :*

 • Registrovao se i ja, nadam se da je stiglo..

 • I preko desirea hd i nisu me bas castili sa 3GB. Gdje sam zeznuo?

  • Hej, pa napisala sam u tekstu da: “Nema naznaka da li će HTC-ovi modeli koji su već dostupni na tržištu naknadno dobiti ovaj servis.

   Ovih dodatnih 3GB dolaze sa novim telefonima koji tek treba da izadju. Izvini ako nisam dovoljno jasno napisala, mada sam bila ubedjena da je sve ok. 😐

   Evo sad cu malo da boldujem delove teksta.

   U svakom slucaju, hvala, dobila sam 250 MB 😉

 • eo i ja se registrovao preko tvog linka 😀

 • Super potez htca, ja sam nakupio vec nekih 7gb, i dropbox je must have kod mene.

 • 😀 Stiglo, hvala 🙂

 • stalo odlazem da kreiram nalog na dropboxu (mrzim registracije 🙂 ) evo sad sam prelomio, koristio sam tvoj link pa valjda su ti dodali gratis MB 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share