Hootsuite za mobilne uređaje besplatan od 13. oktobra

Objavio u 09/10/2010 u 10:00

HootSuite Android

HootSuite je jedan od naprednijih servisa za socijalne mreže, koji u online verziji pruža i uvid u statistiku u vezi vaših socijalnih aktivnosti. Na Android platformi je već duže vreme u dva oblika, besplatna lite verzije i full verzija koja se plaća. E pa od 13. oktobra situacija će se promeniti. HootSuite je odlučio da sve opcije koje su bile u plaćenoj verziji omogući dostupnim i u besplatnoj verziji.

Oni koji su platili za punu verziju, će jednostavno preći na novu objedinjenu besplatnu verziju.

Ja se sada samo pitam, jel to oni rade jer im je propala strategija plaćene verzije, i malo se ljudi odlučilo za nju, uzevši u obzir da postoji pregršt twitter klijenata koji su možda i bolji? U svakom slučaju, lepo je videti da će se pojaviti nove opcije na HootSuite Lite, ili kako će ga već nazvati.

Za više informacija o ovoj aplikaciji i servisu možete pogledati na njihovom sajtu, a možete pogledati i video prezentaciju:

https://www.youtube.com/watch?v=VEOUYnBB5gw

Tags: BesplatnofacebookfreeHootSuitelinkedinlitetwitter

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *