Google zvanično objavio Docs, Sheets i Slides aplikacjie za Android

Objavio u 02/05/2014 u 17:29

Google je danas zvanično objavio tri mobilne aplikacije: Docks, Sheets i Slides, koje su u suštini izdvojene iz Drive aplikacije. Google Docks i Sheets su dostupne za preuzimanje i instaliranje iz Play prodavnice (kao i iz App Store-a za iOS korisnike) a dok će Slides aplikacija biti dostupna uskoro.

Jedna od pogodnosti ovih aplikacija jeste to što se sada mogu koristiti čak i kada nemate internet vezu, što će mnogima (uključujući i mene) dosta značiti. A dok Google-ovo opravdanje za objavljivanje ovih samostalnih aplikacija jeste ‘’da olakšaju brže nalaženje, izmenjivanje i stvaranje dokumenata, tabela i prezentacija u pokretu’’.

Meni se iskreno sviđa ova ideja, jer u mnogome olakšava i ubrzava pristup određenom tipu fajla. A da li se vama sviđa ili možda ne sviđa ova ideja, recite nam šta mislite u komentarima ispod?

Tags: aplikacijeDocsgoogleGoogle DriveSheetsSlides

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *