Google Videos za Root korisnike

Objavio u 28/08/2011 u 19:27

videos offlineGoogle Video je dostupan samo u Americi, ali to ne umanjuje ovu vest. motodroidfreak je hakova Google Videos aplikaciju tako da sada i rutovani korisnici mogu da koriste servis iznajmljivanja filmova sa marketa. Znao sam da će se ovo desiti kad tad. Moraću da probam ovo sa market enabler-om 🙂 možda budem mogao da lažiram da sam iz Amerike.

Ovaj bajpas ne utiče ni na koji način na DRM licencu. Zapravo će generisati validnu licencu i korisnik će moći normalno da gleda video zapis i trebalo bi da radi na svim Android 2.2 plus uređajima.

Ako želite da se poigrate sa ovim, posetite ovaj tred na XDA.

Tags: googlehackiznajmljivanjerootVideos

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *