Google Translate sada prevodi sa fotografije

Objavio u 10/08/2012 u 17:33

Google prevodilacGoogle Translate je danas dobio apdejt i ima nekoliko inovacija, između kojih je i prevod teksta sa fotografije.

Dovoljno je da fotografišete neki tekst, obeležite željeni deo teksta koji želite da prevedete i dobićete prevod na vaš jezik.

Ovo možda i nije baš najinovativnija ideja – Google Goggles je pokušao da uradi nešto slično 2010. godine, ali svakako je dobrodošla opcija.

Za sada aplikacija može da prevodi na ovaj način samo Češki, Holandski, Nemački, Turski, Ruski, Portugalski, Poljski, Italijanski, Španski i Francuski.

Ako želite da probate, sve što vam je potrebno je dobra internet konekcija i Android uređaj sa kamerom i Gingerbread-om ili novijim OSom.

Ja sam je probao i mogu reći da radi odlično 😀

Pa, šta čekate?

Google Translate
Google Translate
Developer: Google LLC
Price: Free

Tags: AutomatskifotografijagooglePrevodilacTranslate
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share