Google Search ažuriran na 3.2 verziju, GEL je sada Google Now Launcher

Objavio u 05/02/2014 u 23:12

Google Search aplikacija je apdejtovana i donosi brojne popravke i unapređenja Google Experience Launcher je takođe apdejtovan sa novim imenom. Sada se zove Google Now Launcher. Izmene koje su odmah primetne je da se pri paljenju ispisuje naziv “Google Now Launcher”, podrška za 6 kolona na tabletima kao i import ikona sa starog launcher-a. AirBNB rezervacije takođe dodate u Google Now.

Ako imate Nexus 5, Launcher će se automatski apdejtovati i nećete videti novi brending, ali ako koristite stari Google Experience Launcher na nekom drugom uređaju, apdejt ćete naći ispod. Naravno možete ga instalirati čak i ako ga niste ranije imali. U svakom slučaju, trebaće vam Android 4.1+ sa originalnim Google Home Launcher-om instaliranim kako bi ste videli Google Now Launcher.

MD5: dd4c680845bd632bb7beb9ed53ce4241

https://db.tt/wwmJNmH1

[via AndroidPolice]

Tags: Google Experience LauncherGoogle HomeGoogle NowGoogle Now LauncherGoogle SearchLauncher

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *