Google+ redizajniran sa novim opcijama

Objavio u 26/03/2013 u 16:02

google plus changelog

Juče je Google ažurirao svoju Android i iOS aplikaciju za Google+, sa dosta novina.

Novi Google+

Prvo što ćete ugledati je da je feed izmenjen. Sada dobijate više informacija “na prvu loptu” što je po mom mišljenju veoma dobrodošlo. Pritiskom na foto ili video link se direktno otvara stranica za pregled videa ili fotke u “lightbox” modu, kao i pritiskom na link, idete pravo na sajt. +1 i share dugmići su pomereni u desno a sa leve strane se skroluju komentari i prikazuju avatari osoba koje su komentarisale. Veoma prijatne izmene ako mene pitate.

Sada je u aplikaciji dostupan viši stepen kontrole po pitanju filtriranja sadržaja u fidovima. Možete podesiti koliko postova iz zajednice želite da primate, kao i da pozivate prijatelje u zajednicu (Community). Moderatori zajednica su dobili neke “dugo očekivane” opcije.

Takođe opcija deljenja vaše lokacije sada ima opciju odabira kruga/krugova sa kojima želite to da podelite.

Zanimljivo je da je iOS aplikacija dobila jednu opciju koju Android još uvek nije, a to su foto filteri i editor koje je Google kupio zajedno sa kupovinom Snapseed aplikacije.

Currents
Currents
Developer: Google LLC
Price: Free
Tags: ažuriranjegoogleGoogle Pluskontrola

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *