Google otvorio kod Sky Map aplikacije

Objavio u 24/01/2012 u 22:01

google sky map

Google Sky Map aplikacija je veoma popularna, trenutno broji 20 miliona korisnika. Nije loša cifra s obzirom na razlog kreiranja iste, a to je da se predstave mogućnosti Android telefona (GPS, Akcelerometar, digitalni kompas, Open GL, 3G itd.).

Google je sada odlučio da Sky Map aplikaciju “donira zajednici” tako što će otvoriti njen kod. Kroz saradnju sa Carnegie Mellon univerzitetom, budući development aplikacije će biti rezultat studentskih projekata.

Ako do sada niste instalirali ovu aplikaciju, predlažem vam da je skinete, jer kome god da sam je pokazao, ostao je otvorenih usta 🙂

Sky Map
Sky Map
Developer: Sky Map Devs
Price: Free
Tags: googleopen sourceSky Map

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *