Google Now Launcher KONAČNO dostupan na svim Nexus-ima i GPE uređajima

Objavio u 26/02/2014 u 23:27

Google Now Launcher je predstavljen sa KitKat verzijom Androida na Nexusu 5 u oktobru prošle godine, međutim ostali uređaju su mogli da instaliraju ovaj uređaj samo ručno i nikako preko Google Play prodavnice. Sada je zvanično dostupan za sve Google Play Edition uređaje kao i Nexus uređaje koji imaju Android 4.4 KitKat.

Google Now Launcher nije baš preterano dobar po pitanju opcija, ali ima ako volite jednostavan Launcher i Google stock stvari, verujem da će vam se svideti.

Proteklih nekoliko meseci korisnici su ručno (side-load) instalirali poslednju verziju Launcher-a u paketu sa Google Search aplikacijom, ali do sada je jedino Nexus 5 zvanično imao podršku za GEL Google je sada konačno pustio Launcher i na sve druge uređaje, mada mnogi korisnici Custom ROM-ova su prijavili nekompatibilnost.

Ako imate GPE ili Nexus uređaj koji nije Nexus 5, instalirajte GELauncher sa Play Store-a preko linka ispod. A ako imate neki drugi uređaj, instalirajte i Google Search  (3.2.17.1009776).

Eto, sada svi možete iskusiti Google Now sa vašeg početnog ekrana i bez ulaska u Search reći “OK Google, make me a sandwich”.

Google Now Launcher
Google Now Launcher
Developer: Google LLC
Price: Free
Google
Google
Developer: Google LLC
Price: Free

Link za direktan download

[via XDA]

Tags: GELGoogle Experience LauncherGoogle Now LauncherGPENexus

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *