Google Music apdejtovan, tu je opcija brisanja i promene u deljenju sadržaja

Objavio u 30/05/2013 u 8:04

google music

Google Play Music 5.0 za Android je na Google I/O dobio dosta promena uključujući i All Access pretplatu. Juče je aplikacija za Android dobila novi apdejt sa nekim novim opcijama koje su nedostajale u prethodnoj verziji. Nova verzija nosi oznaku 5.0.104J i donosi mogućnost brisanja pesama direktno iz aplikacije, kao i uklanjanje pojedinačnih pesama dodatih preko All Access-a iz vaše biblioteke.

Takođe je interfejs malo izmenjen tako da sada dozvoljava deljenje pesama i dodavanje istih u playliste sa “Now Playing” ekrana. Apdejt je krenuo na Google Play Store, tako da ako koristite Google Play Music aplikaciju, naćićete ažuriranu verziju u pod My Apps.

YouTube Music
YouTube Music
Developer: Google LLC
Price: Free
Tags: All AccessapdejtbrisanjeDeleteGoogle Musicshare

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *