Google Drive stigao

Objavio u 24/04/2012 u 19:28

google-drive-videoO Google Drive-u se priča već duže vreme. Android aplikacija se pojavila pre nekoliko trenutaka na marketu, ovaj Play Store-u (nikako da se naviknem 🙂 ).

Uskoro treba da stignu PC i Mac aplikacije, a kao što je očekivano, svaki korisnik dobija 5 gigabajte besplatnog prostora i imaće duboku integraciju sa Google Docs-om. Zapravo Google, Drive servis naziva sledećom iteracijom Google Docs-a u procurelom dokumentu na francuskom blogu.

Verovatno ste pročitali današnju vest da je Docs dobio prostor od 5GB, dodatni kapacitet od 20GB se može dokupiti za četiri dolara mesečno, pa sve do 16 TB O_o za enterprajs korisnike. Još uvek nema detalja o planovima za nas obične smrtnike, mada trenutne opcije se mogu naći ovde. Google je zagarantovao 99,9% aptajm, kako bi pridobio enterprajs korisnike, jer je njima aptajm nešto na šta moraju da se oslone.

Da bi ste dobili notifikaciju kada će Google Drive biti dostupan za vaš nalog, posetite ovu stranicu i prijavite se.

Google Drive
Google Drive
Developer: Google LLC
Price: Free
Tags: AndroidDocsDrivegoogleMacPCsinhronizacija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *