GO Dev tim izbacio Custom Lock Screen aplikaciju – GO Locker

Objavio u 03/11/2011 u 18:33

go launcher ex

Po mom mišljenju GO Dev Team ima jako dobro optimizovane i lepo dizajnirane aplikacije, a pri tom su uglavnom besplatne. Izbacili su do sada stvarno gomilu kvalitetnih aplikacije poput GO Launcher EX, TaskManager widget, Calendar, SMS, keyboard, weather i sve su jako kvalitetno urađene. GO Dev Team baca snažan akcenat na dizajn, što se da primetiti. Pre neki dan GO Launcher EX je u svoj asortiman aplikaciju dodao još jednu kvalitetnu aplikaciju koja obogaćuje funkcionalnost naših Android uređaja. U pitanju je GO Locker.

GO Locker je, kao i sve njihove aplikacije, jednostavan za upotrebu. Radi na Android verziji 2.0 i više, i jedino što zahteva je da imate instaliran GO Launcher EX. Ne morate da ga koristite, ali mora biti instaliran. U podešavanjima GO Launcher EX tema, nalaze se opcije GO Locker-a, a možete i skidati više tema za GO Locker. U većini slučajeva su teme iste, ali drugačijeg izgleda. GO Locker vam pruža mogućnost otvaranja Dialer-a ili SMS aplikacije direktno sa ekrana za otključavanje. To je za sada sve što može.

GO Locker je besplatan i možete ga probati (a možda i zadržati) sa Android Marketa.

Pa, ostavite utiske u komentarima.

GO Locker - theme & wallpaper
GO Locker - theme & wallpaper
Developer: GOMO Go
Price: Free
Tags: GO Dev TeamGO Launcher EXGO LockerlockscreenotkljucavanjeTeme

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Мени се баш допада, користим га већ пар дана, са неким другим апликацијама овог типа сам имао проблема. Има само пар тема али знајући остале њихове програме верујем да ће се поправити мада су ове прве теме одличне 🙂

    • Po meni ovo je dobro rešenje za propust kod Sensea 3.5 koji nije dozvoljavao da kada vam je ekran zakljucan da saljete instant poruku i odbijete poziv a bez da otkljucavate ekran, sto sam mogao prije updatea na 3.5 Desire S

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *