Gingearbread Launcher na Froyo telefonima

Objavio u 11/12/2010 u 8:29

Od kako je izašao Gingerbread, developeri i moderi ne prestaju da nam portuju neke od aplikacija na Android platforme niže verzije. Pa je tako nedavno portovana gingearbread tastatura, koja se nije baš pokazala stabilnom. Ali sad dobijamo još jednu aplikaciju, ovog puta Launcher.

Port je dostupan preko Marketa za sve Froyo uređaje zahvaljujući Paul O'Brien-u – osnivaču MoDaCo foruma. Meni lično ovaj Launcher na HTC Hero telefonu sa CyanogenMod 6.1 radi odlično. Veoma je brz i gladak, ali ne donosi ništa novo što sa LauncherPro aplikacijom već nemam. Ipak, lepo je videti da možemo da probamo komadiće ovog novog Google kolača pre nego se zaista pojavi na našim uređajima (na HTC Hero telefonu verovatno i neće nikad stići zvanično). Ako želite da ga probate, skenirajte QR kod iz teksta i skinite Android 2.3 launcher iz marketa.

Tags: 2.3froyoGingerbreadLauncherPortPortovanje

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *