Galaxy Camera aplikacija za Galaxy S4

Objavio u 09/07/2013 u 16:30

Samsung Galaxy Camera

Ako ste čitali recenziju za Samsung Galaxy kameru, znaćete da je aplikacija koja stiže sa njom odlično urađena.

Developer LastStandingDroid radi na tome da camera aplikaciju portuje na druge uređaje, a ako ste vlasnik Galaxy S4 telefona možete probati aplikaciju već sada.

Port stiže kao zip fajl koji se flešuje iz Custom Recovery-a, tako da morate imati rutovan telefon sa Custom Recovery-em kako bi ste instalirali ovu aplikaciju. Velik broj opcija radi, blic, auto fokus, fast motion, slow motion, prednja i zadnja kamera … Ali pošto još uvek nije sve gotovo, možete očekivati probleme, burst mode ne radi, best face opcija takođe itd. Takođe ćete izgubiti i bootanimaciju.

Kliknite na ovaj link kako bi ste skinuli zip, ili skenirajte QR kod:

https://copy.com/bLcHaS7kOzRB

copyqr

Ako volite da beta testirate, evo prilike … voleo bih da čujem utiske 😀

[via XDA]

Tags: aplikacijagalaxy cameragalaxy s4

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *