Foursquare za poslovne korisnike dostupan na Google Play Store

Objavio u 02/02/2013 u 14:55

Foursquare Sticker

Do sada su poslovni korisnici Foursuare servisa morali da posećuju Foursquare sajt kako bi održavali svoju lokaciju. Sada je dostupna Foursquare for Business aplikacija za Android koja omogućuje da sve to obavite sa telefona.

Iz aplikacije je moguće postavljati fotografije, deliti na Facebook i Twitter, pogledati poslednje čekinove na lokaciji, saznati o posetiocima i postavljati nove specials-e. Aplikacija je usmerena na veoma specifičan zadatak, ali ovo je odlična vest, jer je Foursquare izgleda shvatio važnost da poslovni korisnici menjaju sadržaj i kada nisu pri računaru, tj. da je Android postao ozbiljna platforma 🙂

Pa, ako vodite vašu prodavnicu, restoran itd. na Foursquare-u … probajte app, pa javite utiske:

Tags: AndroidBusinessFoursquarekorisniciposlovniWebsite

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *