Focal kamera sada na Play Store (beta)

Objavio u 23/09/2013 u 13:26

Da li znate šta je Focal? Focal je bio deo Open Source projekta svima poznatog kao CyanogenMod tj. unapređena aplikacija kamere, koja je sada dostupna kao samostalna aplikacija na Google Play prodavnici.

Focal Beta

Focal je trenutno u beta verzji, što znači da nije potpuno stabilna za svakodnevnu upotrebu. Mogućnosti ove aplikacije su brzo fotografisanje (burst), Scena mod, ima razne efekte, filtere, podešavanje boja, ekspozicije, PicSphere (fotosfera), Panormama mod, HRD i još po nešto.

Korisnički interfejs je veoma jednostavan, intuitivan i lep.

Aplikacija trenutno radi na Androidu 4.1 i novijim, ali se dešava poneki bag. Developer xplodwild kaže da svim silama radi na tome da se isprave sve greške i da Focal bude što bolji.

Focal (Beta)
Focal (Beta)
Developer: Team BBQ
Price: Free
Tags: betaFocalfotosferakameraPanoramaPhotoShpherePicSpherexplodwild

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *