Flyne beta aplikacija na koju treba obratiti pažnju

Objavio u 16/10/2013 u 20:16

Moć Android platforme je u njenim developerima. A upravo ti developeri ne prestaju da nas iznenađuju sa kreativnošću iz dana u dan. Ono što Android izdvaja od ostalih platformi je mogućnost da developeri imaju aplikacije na Play Store-u u beta fazi. Uglavnom je uslov da se pridružite Google+ Community-u kako bi ste mogli da skinete beta verziju aplikacije. Gde ćete na istom tom Google+ Community-u moći i da ostavljate probleme na koje ste naišli ili neke sugestije vezane za samu aplikaciju.

Velike kompanije vole da izbace upeglane aplikacije koje su takve kakve su i ne žele da čuju mišljenja krajnjih korisnika. Međutim manje developerske zajednice i pojedinci koji naprave beta aplikacije su uglavnom veoma raspoloženi za sugestije i pomoć kod razvoja neke aplikacije. Samim tim aplikacija na kraju dobija snažnu zajednicu i postaje veoma korisna upravo korisnicima a ne kompanijama.

Postoji sigurno gomila aplikacija koje su trenutno u beta fazi, ali Flyne aplikacija koju vam sada preporučujem je definitivno aplikacija za koju mislim da će dobiti veliku pažnju korisnika i da će iz tog razloga prerasti u ozbiljan projekat.

Flyne. Čitač vesti u oflajn režimu

Flyne

Flyne je kreacija Joaquim Verges developera koji je tvorac i veoma popularne Twitter aplikacije Falcon Pro. Flyne će vam omogućiti čitanje vesti i kada nemate pristup internetu. Naravno, ovo ne znači da ne morate imati pristup internetu uopšte. Za prikupljanje vesti je svakako potreba internet konekcija.

Opis aplikacije:

Flyne je brza i jednostavna aplikacija koja vam omogućuje da budete u toku sa vašim omiljenim izvorima vesti. Flyne kotisti Twitter liste kako bi vam omogućio pristup vestima sa vaših omiljenih blogova i koje vam vaši prijatelji preporučuju. Flyne skuplja i skida cele članke za kasnije oflajn pregledanje, prikazuje ih u obliku prilagođenom za mobilne uređaje. Flyne ima izgled dnevnih novina, strana po stranu gde možete da se šaltate kroz članke i da pregledate fotografije u galeriji.

Za sada je Joaquim-ova Flyne aplikaciju u privatnoj beta fazi i da bi ste dobili pristup, morate posetiti njegov sajt i da se prijavite za beta testing fazu.

Tags: aplikacijabetaFlyne

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *