Flickr konačno izbacio dugo očekivanu Android aplikaciju

Objavio u 01/10/2011 u 21:49

flickr android

Korisnici Flickr servisa, pogotovo oni sa plaćenim Pro servisom su nestrpljivo čekali bilo kakav oblik aplikacije od strane Yahoo!-a, pošto je aplikacija za iPhone dobijala apdejt za apdejtom.

Konačno je došao i taj dan. Aplikacija je dobro dizajnirana i ima novi UI, dosta drugačiji od onoga na šta smo na Androidu navikli. Poseduje dosta funkcija mobilne verzije sajta. Ono što je glavna stvar kod ove aplikacije je da ima svoju kameru (nešto poput Lightbox-a) i ima deo sa efektima i filterima nazvanim po svetskim gradovima. Zanimljiv pristup jer se lako pamte efekti na taj način ;). Kada se fotka aplouduje, moguće ju je share-ovati na Twitter/Facebook/Tumblr.

Aplikaciji je bilo potrebno malo više vremena da se učita na mom Desire HD-u i osetio sam malo laga, ali posle pokretanja je sve radilo. Za one koji još uvek nemaju nalog, u aplikaciji postoji opcija pravljenja, koja je dosta jednostavna.

Mislim da Flickr ima dosta šansi da napravi na Android platformi ono što je na iOS-u Instagram.

Flickr
Flickr
Developer: Flickr, Inc.
Price: Free
Tags: društvena mrežaFlickrPhotoservissharingYahoo

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *