Flash za root-ovan LG GT540

Objavio u 23/06/2011 u 11:19

Vladimir nam je putem email-a poslao zanimljiv link ka temi na XDA. O čemu se zapravo radi? Pošto LG GT540 redovnim putem može da se apgredjuje na Android 2.1 koji ne podržava flash. Flash je dostupna tek od Androida 2.2 Froyo. Međutim čak i sa apgrejdom na 2.2 i 2.3 LG ne podržava flash. Problem zbog kog flash ne radi na LG-u je što ima ARMv 6 procesor koji flash “ne podržava”.

Ne tako popularni Puffin Web Browser u sebi sadrži i podršku za flash. Pa tako samo njegovom instalacijom dobijate mogućnost pregleda kako flash sajtova, tako i sajtova koji u sebi sadrže samo elemente urađene u flash-u. Pretpostavljam da će ovaj browser raditi i na ostalim telefonima, ali neophodno je da imate Android 2.2+.

Pa, ako vas nervira što ne možete da otvorite flash sajtove, skinite program sa marketa i uživajte u full flash podršci 😉

Hvala Vladimiru za dojavu 😉

Puffin Browser Pro
Puffin Browser Pro
Developer: CloudMosa Inc
Price: $0.99
Tags: ARMv6flashfroyoGT540LGPuffin

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *