Firefox 4 Beta2 sada manji i brži

Objavio u 06/11/2010 u 7:40

firefox 4 beta2

Mozilla je izdala apdejt za Android verziju Firefoxa koji ispravlja većinu primedbi koje su korisnici imali na aplikaciju. Aplikacija je sada manja za 60 posto u odnosu na predhodnu beta verziju. Firefox sada zauzima 13.38MB, što je još uvek veliko, ali napredak je zaista velik, tako da očekujemo da će finalna verzija biti mnogo manja i lakša.

Firefox za Android je takođe preživeo izmene u interfejsu, kao i optimizacije kako bi bio mnogo brži nego predhodna verzija. Mozilla tvrdi da je ova beta brža za 25 procenata od Android browsera bazirano na Javascript testovima.

Ako želite da isprobate Firefox, možete to učiniti na ovom linku.

firefox4

Tags: betabeta testingFennecFirefoxMozilla

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *