Feedly za Android u roku od mesec dana

Objavio u 09/02/2011 u 18:26

feedly android main Kako smo već pisali, Feedly, dodatak za browser u vidu RSS čitača koji se uvezuje sa Google Reader-om i daje mnogo bolji i intuitivniji interfejs, je najavio izlazak njihove aplikacije za mobilnu platformu. iPhone verzija je već neko vreme u beta fazi, ali za Android dugo nije bilo najave o tome kada će biti dostupna.

Sada su na svom blogu obavestili nestrpljive korisnike, da verziju za Android mogu da očekuju u roku od dve do četiri nedelje.

Tu je i nekoliko screenshot-ova koji nam mogu dati uvid u to kako će aplikacija igledati.

Iskreno očekivao sam više, mada ovo još uvek nije zvanična verzija, i verovatno aplikaciju očekuje dosta poliranja kako bi dala približno isti doživljaj na koji su korisnici navikli na desktop mašinama.

U svakom slučaju Feedly nije zaboravio na Android korisnike 🙂

Ukoliko želite da isprobate desktop verziju, to možete učiniti odlaskom na http://www.feedly.com

Tags: AndroidfeedlygooglereaderRSSvesti

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *