Feedly bolji od Google Readera u svakom pogledu

Objavio u 16/03/2013 u 16:15

feedly

Ne znam da li ste ispratili vesti vezane za veoma popularan Google servis, ali Google je odlučio da ugasi Google Reader. Jako puno News Feed Junkie-a je razočarano ovom odlukom i krenulo da traži alternative. Pa koja je bolja alternativa?

Ja koristim Feedly od davnih dana. Mislim da je to bilo dok je Feedly bio još u nekoj beta fazi. I stalno ponavljam, Feedly koristim ili isto koliko i Google.com ili na drugom mestu.

Feedly se u samom startu oslanjao na Google Reader, i još uvek to radi, ali od skora može da funkcioniše i odvojeno. Dodaje gomilu funkcionalnosti na Google Reader. Web aplikacija napreduje iz meseca u mesec. Chrome ekstenzija je nekoliko koraka ispred Firefox verzije i tu im jedino zameram. A Android aplikacija je pravo uživanje.

Ukoliko ste do sad koristili Google Reader, veoma je lako preći na Feedly, transfer feedova će obaviti sam.

Ukoliko ste RSS News junkie, predlažem vam najtoplije ovu aplikaciju jer može da pruži mnogo više, svi članci su prikazani u mnogo boljem formatu.

Da li koristite Feedly? Ili neki drugi RSS feed reader? Ako da, koji i kakvi su vam utisci i da li vas pogađa gašenje Google Readera?

Feedly - Smarter News Reader
Feedly - Smarter News Reader
Tags: agregatoralternativafeedlygoogle readerRSSvesti

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *