Facebook tera svoje radnike da batale iPhone i pređu na Android

Objavio u 28/11/2012 u 15:07

facebook-android-campaign1

Da je Facebook aplikacija za Android đubre, to svi znamo. Letos je Mark Zuckerberg forsirao članove svog development tima da pređu na Android kako bi videli koliko očajno ta aplikacija radi. Kako Android raste iz dana u dan i nema nameru da stane, Facebook je primoran da “tera” i ostale zaposlene da pređu na Android platformu.

Kampanja Facebook-a da tamo zaposleni pređu na Android se sastoji iz serije postera koje traže od zaposlenih da “pređu danas” … da ne bude kasno sutra 😛

Poster levo prikazuje grafik na kom se vidi da je Android prevazišao iOS ekosistem za koji je Facebook ekipa vezana. Prema rečima predstavnika Facebook-a, ljudi su počeli da nose po dva uređaja sa sobom sa različitim platformama.

Kako tvrde, svi koji imaju Android telefon su dobili beta verziju nove Android aplikacije, gde ukoliko nalete na neki bag ili ako im nešto smeta, mogu da prijave.

facebook-android-campaign2

Bilo bi dobro kad bi Facebook open source-ovao aplikaciju i pustio Android zajednicu da testiraju ovu beta verziju … puka maštanja 😀

Tags: aplikacijadevelopmentfacebookforsiranjeiosnativnaproblemi

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *