Facebook planira događaj u vezi Androida

Objavila u 29/03/2013 u 13:59

facebook androidFacebook je zakazao događaj za sledeći četvrtak, 4. aprila. I kako kažu, događaj je vezan za Android. Svima je poznato već da je Facebook aplikacija za Android jedna od najpopularnijih aplikacija, a istovremeno je i vrlo loše urađena. Tako da je pitanje da li su ljudi koji rade u kompaniji Facebook konačno rešili da urade nešto povodom tog pitanja.

Možda će Facebook predstaviti unapređenu verziju Android aplikacije. Možda opet ide priča o Facebook telefonu. Videćemo.

Doga]aj je zakazan za 10 sati pre podne, 4. aprila. To bi trebalo da je u 18h po našem vremenu.

Šta vi mislite?

Tags: 2013Androidaplikacijaaprildogađajeventfacebooktimeline

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • ja bi radije savrsenu aplikaciju. I dalje mi nije jasno kako jedna takva kompanija ne moze da programira jednu aplikaciju koja ce biti fino optimizovana.

    • Meni nešto drugo nije jasno, a to je da facebook.com koji je ekstremno bagovit, spor, neintuitivan itd koristi toliki broj ljudi, a što je najcrnje developeri aplikacija na fb-u i dalje rade aplikacije iako je dokumentacije neverovatno loše napisana, ako je uopšte i ima za određeni API i sl.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *