Facebook nativna Android aplikacija konačno stigla

Objavio u 13/12/2012 u 22:53

Facebook za Android screenshot

Lično nisam Facebook džanki i nisam nešto aktivno koristio FB aplikaciju na telefonu. Međutim kad god sam je otvarao, blago rečeno sam doživljavao moždani udar. Aplikacija je bila neverovatno spora, bagovita i nije radila ono što sam očekivao. Napisao sam i tekst zašto je Facebook za Android đubre. Facebook je pre tri meseca najavio nativnu aplikaciju, prvo je izašla za iOS jer po svemu sudeći developeri tamo koriste Apple uređaje. Ovo je možda i razlog zašto nema kvalitetne dokumentacije za Facebook API O_o “it just works” im je parola 😛

Elem, Facebook je upravo izbacio Facebook 2.0 aplikaciju koja je nativna Android aplikacija i ne oslanja se više na HTML5. Nakon apdejta se osetno primeti razlika u brzini, i aplikacija izgleda malo lepše. Mada moram priznati da je Google+ aplikacija po mom mišljenju i dalje najlepše dizajnirana Social aplikacija.

Ako ste FB džanki, trk po apdejt, ako niste, skinite je sa linka ispod pa probajte 😉

Facebook
Facebook
Price: Free
Tags: AndroidfacebookHTML5native

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

18 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *