Disa – aplikacija za čatovanje koja ujedinjuje sve vaše servise za poruke

Objavio u 20/02/2015 u 19:29

Da li koristite Facebook Messenger, WhatsApp i SMS poruke u isto vreme? Sa devojkom/dečkom se dopisujete putem SMS-a, preko Facebook Messenger-a ste u kontaktu sa rodbinom, a WhatsApp vam služi za ćaskanje sa prijateljima – gotovo svi prolazimo kroz ovakav ili slični scenario!

Upoznajte Disa. Nova ujedinjujuća platforma za poruke koja je do sada bila u alfa periodu testiranja, upravo sada je prešla u beta. U suštini, Disa vam omogućava da SMS poruke i različite servise za čatovanje imate na jednom mestu. Za sada ova aplikacija dolazi sa već instaliranom podrškom za SMS poruke i Facebook ćaskanje, a za WhatsApp možete koristiti dodatke (plugins), i za sada su ova tri servisa su podržana, ali u budićnosti će više servisa biti dodavano kako ova platforma bude sazrevala.

Prednost i lepota Disa aplikacije, je osim toga što ujedinjenjem svih procesa manje utiče na bateriju i procesor, već i činjenica da možete da ujedinite sve razgovore iz različitih servisa, označite ih drugačije, snimite i pošaljete audio poruke, kao i još dosta drugih dodataka.

Iako trenutno nosi beta oznaku, Disa vam omogućava da koristite dva najrasprostranjenija servisa za poruke – Facebook i WhatsApp, i ako se po jutru dan poznaje – onda ova aplikacija ima dobar potencijal da postane veoma poularna.

Ukoliko ste zainteresovani, isprobajte ovu aplikaciju, pa nam u komentarima javite kakvi su vaši utisci.

Izvor Disa

Tags: DisaIMplatforma za porukePlay Prodavnicasms

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *