Carbon Twitter klijent u najavi

Objavio u 25/01/2012 u 8:23

carbon-android

Ako ste korisnik Twitter-a siguran sam da ste u poslednje vreme ostali bez alternativa što se klijenata za Android tiče. Oficijelna Twitter aplikacija je poboljšana, mada po mom ukusu malo neintuitivna i previše liči na iOS aplikaciju. Tweetdeck koji je bio moja omiljena aplikacija je kupljen od strane Twitter-a i sada je stao sa razvojem. Seesmic je ok alternativa ali ni oni baš ne rade mnogo na razvoju. Jedino je oficijelna aplikacija ostala kao solucija. A za tablete skoro i da ne postoji all-in-one pack twitter aplikacija.

Baš iz tog razloga kada sam video da je WebOS klijent za twitter najavljen za Android, imao sam onaj blagi osmeh :). Carbon Twitter klijent je najavljen.  Pre neki dan je UX direktor Saleh Esmaeili dao nagoveštaje o samoj aplikaciji. Naravno crno-bela slika iznad govori dosta. Čist minimalistički dizajn koji je dosta u ICS fazonu.

Ako saznamo šta novo vezano za Carbon … javljamo 😉

Tags: CarbonclientklijenttwitterWebOS

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *