Carbon for Twitter lupio u Token zid!

Objavio u 09/01/2014 u 15:06

Carbon for Twitter je jedna od najboljih Android Twitter aplikacija, upravo je dostigao token limit koji je Twitter nedavno uveo. Developer M. Saleh Esmaeili je objavio ove loše vesti na Google+ druptvenoj mreži, tako da aplikacija više neće moći da prima nove korisnike.

Ovo je isti problem na koji su naišle sve velike Twitter aplikacije koje ne pravi sam Twitter, uključujući Falcon Pro i Tweet Lanes. Esmaeili kaže da se neće maltretirati sa zaobilaženjima API-a, tako da, to nam je što nam je.

Esmaeili kreće na novi projekat.

Svi koji koristimo third party Twitter aplikacije smo se potajno pribojavali ovoga. Twitter jednostavno ne dozvoljava razvoj ovakvih aplikacija i želi da se sve ugase koliko vidim!

Tags: Carbon for TwitterToken Limit

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *