Carbon for Twitter konačno stigao

Objavio u 03/02/2013 u 22:36

Carbon for Twitter

Nakon više od godinu dana rada i nekoliko nauspelih plasiranja, Carbon for Android – tviter klijent je konačno stigao u Play Store. Aplikacija je veoma kvalitetno odrađena i UI/UX je odrađen fenomenalno i ima dosta holo elemenata. Skrol je odrađen tako da ni u jednom momentu ne secka, animacije kroz celu aplikaciju su suptilne, glatke a opet daju šmek samoj aplikaciji. Po mom skromnom mišljenju jedna od najlepše dizajniranih twitter aplikacija za Android. Pretraga po ključnim rečima, hashtag filteri, liste, više naloga od jednom … sve što je jednom tviterašu potrebno.

Jedina po mom mišljenju mana ove aplikacije je što nema push notifikacije i što je limit za API dosta mali, tako da ako nestrpljivo refresh-ujete timeline, vrlo brzo ćete doseći taj limit.

Kako kažu, tablet verzija stiže. A sama aplikacija je besplatna i bez reklama.

Probajte i javite nam u komentarima da li vam se sviđa.

Carbon for Twitter
Carbon for Twitter
Developer: dots & lines
Price: Free
Tags: CarbonCarbon for AndroidCarbon for TwitterHoloklijenttwitter

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *